Moniammatillisen tiimin pitkä ja vankka kokemus, Sami Sallinen

Kokemus tukenasi

Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee vain alansa huippuasiantuntijoita. Pitkä ja vankka kokemus varmistaa sen, että ongelmasi hoidetaan hienovaraisesti, tehokkaasti ja ammattimaisesti. Sinun intressisi on meidän intressimme, sinun ongelmasi on meidän ongelmamme.

Neuvottelijamme

Neuvottelijamme ovat ammattimaisia kriisi- ja uhkaneuvottelijoita, joilla on takanaan vakuuttava kokemus vaativista neuvottelutilanteita erilaisissa toimintaympäristöissä, niin viranomaispuolella, kuin yksityissektorillakin. Ammattitaitoisen neuvottelijan avulla konfliktien ratkaisu on todennäköisempää ja helpompaa.

Psykologimme

Ongelmakäyttäytymiseen perehtyneet psykologimme ovat alansa kokeneimpia osaajia. He profiloivat, analysoivat, laativat uhka-arvioita ja toimenpidesuosituksia, sekä osallistuvat tarvittaessa operatiiviseen selvitystyöhön. Kokeneet ammattilaisemme auttavat myös traumaattisen tilanteen jälkihoidossa.

Viestintäammattilaisemme

Strategisen viestinnän ammattilaisemme auttavat sinua ja yritystäsi välttämään maineriskin pahimmat karikot. Konfliktin alkuvaiheessa on usein tärkeä ymmärtää, myös konfliktin viestinnällinen näkökulma. Kokeneet viestintäammattilaisemme suunnittelevat strategisen viestinnän suuntaviivat niin, että maineriskin mahdollisuus minimoituu.

Juristimme

Aina ei ole asiakkaan etu lähteä ratkomaan asiaa oikeussalissa, sillä neuvottelu on usein nopeampi ja edullisempi keino ratkaista konfliktit. Riita-, rikos- ja vahingonkorvausasioihin erikoistuneet juristimme ajattelevat sinun etuasi, ennakoivat tulevan prosessin suuntaviivat, opastavat oikeaan suuntaan konfliktin ratkaisemiseksi, neuvottelevat, laativat sopimukset ja tarpeen mukaan vievät asiasi oikeussaliin.

Asiantuntijat sinun käytössäsi

Palvelumallimme tarjoaa alansa huippuosaajat käyttöösi. Moniammatillinen tiimimme analysoi ongelmasi, luo parhaimman mahdollisen toimintamallin ja auttaa ratkaisemaan konfliktin.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu ongelmaasi.

Huolestuttaako tilanne?

Tee tilannearvio, niin saat selvyyden sinun tai yrityksesi tilanteesta. Tilannearvion avulla saat tietoa ja merkkejä sellaisesta käytöksestä, johon on syytä puuttua.

Jos koet, että tarvitset näkemystä tai ammattiapua ongelmasi kanssa, ota yhteyttä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, Sami Sallinen

Ota yhteyttä, niin keskustellaan!

info@conflictcontrol.fi

puh. 040-161 6411